Здравей те, имам проблем с предното ляво ел.стъкло, не иска да се сваля, няколко пъти ми се случи при отворена врата да не иска да се свали, ама като я затворих и се сваляше сега не иска изобщо, но като дам нагоре се чува релето, а на долу не иска да се сваля,отворих и конзолата с 4-те копчета и смених копчето за да пробвам и пак същото, някой да знае решението на проблема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ел.стъклата
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Трябва да свалиш кората и да виидиш дали нещо по водача и жилото не се прецакало, другото /което е по-вероятно/ е да ти се е затлачило моторчето и редуктора (влиза вода)- сваляня разглобване почистване пълнене с грес и всичко е ОК.
-
Първоначално публикувано от pioneer Покажи съобщениеТрябва да свалиш кората и да виидиш дали нещо по водача и жилото не се прецакало, другото /което е по-вероятно/ е да ти се е затлачило моторчето и редуктора (влиза вода)- сваляня разглобване почистване пълнене с грес и всичко е ОК.Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеАми като се замисля едвали е по водача, защото не се чува да се подава ток, всякаш като му дам да се сваля не подава ток
Аз останах с впечатление че релето щрака а прозореца не върви.
Comment
-
Първоначално публикувано от pioneer Покажи съобщениеА буксата при пантите на врата провери ли я?
Аз останах с впечатление че релето щрака а прозореца не върви.Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеНякой има ли схема или снимка на тая букса с описание кои пин за кое е ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеНякой има ли схема или снимка на тая букса с описание кои пин за кое е ?Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
Comment